Forretningsbetingelser

Praktiske informationer

Ankomst og afrejse

Indtjekning finder sted mellem kl. 14.00 og 21.00 medmindre andet er aftalt på forhånd. Hvis man vil ankomme senere, skal det aftales med receptionen. Du kan ringe direkte til os på 98 92 53 29 eller skrive en e-mail på info@hjoerringkro.dk.

På afrejsedagen skal udtjekning ske senest kl. 11.00 medmindre andet aftales på forhånd.

Garanti for sen ankomst

Hvis reservationen ikke er betalt via bankoverførsel før ankomst, skal reservationen garanteres med kreditkortoplysninger. Ved udeblivelse er kroen berettiget til betaling for minimum 1 nat pr. værelse.

Ændringer

Hvis reservationen er foretaget direkte hos os, skal ændringer oplyses via telefon eller e-mail.

Du kan ringe til os direkte på 98 92 53 29 eller skrive en e-mail på info@hjoerringkro.dk.

Ved reservationer gennem anden online portal skal ændringer foretages via den brugte portal.

Afbestilling

Ophold på én til to overnatninger

Kan annulleres op til tre dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. bestilt værelse. Annulleres aftalen ikke inden tre dage før ankomst, er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold samt eventuelle bestilte ekstraydelser.

Ophold på tre eller flere overnatninger

Kan annulleres op til syv dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. bestilt værelse. Annulleres reservationen ikke inden syv dage før ankomst, er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold samt eventuelle bestilte ekstraydelser.

Afbestilling af grupper/konference

Ved afbestilling af grupper og konferencer henviser vi til rammeaftalen fra Horesta. Den kan læses på følgende link: https://www.horesta.dk/media/1931/rammeaftale.pdf

Generelt

Morgenmad

Morgenmad bliver serveret i hverdage fra kl. 06.30-9.30. Weekender og helligdage fra kl. 08.00-10.00.

Du skal oplyse hvornår du ønsker morgenmad til personalet ved indtjekning. Ønsker du at ændre tidspunkt for morgenmad ved et ophold over flere dage skal receptionen have besked.

Rygning

Hotellet er 100% røgfrit, og det er derfor ikke tilladt at ryge indenfor på hotellet. Hvis der bliver røget på værelserne, pålægges et gebyr på kr. 3.500,- pr. ophold. Der er opsat rygeområder på hotellets udearealer.

Kontakt

Receptionens åbningstider

  • Mandag-fredag: 06.30-21.00
  • Lørdag-søndag: 08.00-21.00

Telefon: (+45) 98 92 53 29

E-mail: info@hjoerringkro.dk.

Vi glæder os til dit ophold.

Se og hent Forretningsbetingelser

Nøgler

Ved ankomst får alle gæster udleveret en nøgle til værelset, som skal afleveres til receptionen ved afrejse. Mistes nøglen, betales kr. 150,- som erstatning.

Ved ankomst efter kl. 21.00 lægger receptionen nøglen ud på receptionsbordet forud aftale med gæsten.

Afrejser du før kl. 06.30 lægges nøglen på receptionsbordet.

Betalingsbetingelser

Ved forudgående aftale kan fakturaen fremsendes på e-mail mod et pålagt gebyr på kr. 40,-. Der sendes ikke faktura til udlandet.